Hoofd in lockdown..

18 apr 2020 | Acceptatie, Dagelijks leven, Hersenletsel, Het proces | 0 Reacties

Hoofd in lockdown..

Ik was echt zo goed bezig. Zo vol hoop, na bijna 8 jaar. Ik had er recht op, zo voelde ik het en ik voelde nog meer, het was mijn plicht..

Hard onderzoeken wat ik nou nog kan bijdragen, na CFX, aan deze maatschappij.

De afgelopen jaren moest ik mijn geest vormen naar de gedachte dat mijn enige bijdrage het opvoeden van mijn kinderen was. Begrijp mij niet verkeerd, ik zie het als een groot voorrecht, en een substantieel bijdrage aan de nieuwe wereld…maar, met mijn brein (in potentie en capaciteit) en de daarbij behorende ambitie was het een behoorlijk onmogelijke opgave om enkel in die taakvervulling en levensnut te ervaren.

Dus toen na CFX de kaarten totaal anders geschud leken te kunnen zijn, begon het afgestompte, hevig onderdrukte verlangen naar meer, vurig de kop op te steken.

Toen boeken lezen ook nog eens matig maar met regelmaat tot de mogelijkheden begon te behoren, dook ik in “Start with why”, “Quiet” en “Hyperfocus” in een ultieme poging te onderzoeken wat mijn nut voor de maatschappij zou kunnen verhogen en mijn druk erop zou kunnen minimaliseren.

En toen..

Kwam Corona..

Ik dank alles wat bestaat en bestreden wordt, dat dit gebeurd is na mijn avontuur bij CFX. Was dit een jaar geleden gebeurd, dan had ik het niet goed kunnen volbrengen (lees, extreem slecht), nu is het te doen, we hebben een schema en al het werk van de kinderen komt af. Ik kan ruimte creëren waar dat noodzakelijk blijkt. Er is ruimte voor de emoties en onzekerheid, ook die van de bedrijven van Gert en het wegvallen van zijn hele inkomen. Er is evaluatie en evolutie. Allemaal geweldig!

Maar mijn hoofd zit meer in lockdown dan wij zelf..

Ik zie even geen kansen, voel vooral frustratie over de manier waarop informatie misbruikt en verkeerd geïnterpreteerd wordt. Ik kan niet meer out of the box denken. Niet verder dan een gemotoriseerde tafel met het middendeel wat elektrisch uit/inschuift zodat de bediening op 1,5 meter kan serveren…

Ik doe poging naar poging voor MIJ maar het lukt niet! Al voel ik dat het er zit..

Ik vliegt van overgave en faciliteren naar extreme frustratie en nog erger teleurstelling!!!

1 ding is duidelijk. Mijn passie zit in Informatie. Het is kennelijk niet voor niks dat de naam van het bedrijf van mijn verlangen TWISTNET is. Het stond voor Trend To Turnover maar dat past niet meer. Het is Time To Thrive en de andere letters gaan al mijn leven lang over Why Information Shapes The New Era…

En nu..

Even een minder positief blog einde. Ik weet het even niet..

Serendipity,

It is..

PS. (Met dank aan mijn lief die mij ’snapt’ (most of the time)):

Braking news
Download,
your old ways.

UPLOAD
the new ones.
TAKE CHARGE!

Heb je naar aanleiding van wat ik schrijf vragen, klik dan op Contact en vul het contact formulier in.

Heb je het idee dat je mij wil helpen of dat je anderen door mijn verhaal te delen kunt helpen, graag! Je kunt de knoppen onderaan de pagina gebruiken. Uiteraard wordt ook elke donatie enorm gewaardeerd.

 

  • Gedoneerd: €15.315,21 van €15.000,-

Share and Enjoy !