500.000 x onverwachte impact..

8 mrt 2020 | Herstel, Het proces, Hoop | 0 Reacties

500.000 x onverwachte impact..

Gisteren zag ik dat er op de website die ik gestart ben voordat ik naar CFX ging, 500.000+ pagina’s bekeken zijn in de afgelopen 9,5 maand.

Hoeveel?!
Daar werd ik wel even stil van. Ik heb eigenlijk geen idee of dit veel is maar als ik ga bedenken dat ik een boek zou moeten lezen van 500.000 bladzijden, dan krijg ik daar best zweet handjes van (en vermoeide ogen met hoofdpijn).

Of als ik 500.000 A4-tjes zou moeten printen..de nerd in mij rekende uit dat dit dan 148 km papier is, dat is van hier naar Deventer ongeveer. Zie je het ook al voor je?

Acceptatieproces
Gedurende de afgelopen 8 jaar ben ik in een golf beweging door de route richting acceptatie gegaan. Terugkerend item in dit gevecht was het verlangen om impact te maken. Nuttig te zijn. De wereld te verbeteren terwijl ik al niet eens mijn eigen huishouden voor elkaar kreeg.

Het verlies van de mogelijkheid (dacht ik) om echt een verschil te maken, was mij ontnomen maar de ambitie was niets minder geworden. Zelfs de hersencel was er nog wel alleen zat die in de meeste gevallen in de cel.

Vroeger
Al van kinds af aan wilde ik alles zelf doen, iets waar mijn moeder mij met liefde nog steeds aan herinnerd. Alles zelf doen, de beste willen zijn, grootste dingen willen bereiken en geen nee accepteren.

Rouw
En toch moest dat toen ineens. Ook al werden de dalen van verdriet steeds iets minder diep en kwamen ze steeds iets minder frequent door de jaren heen. Het bleef een terugkerende wond.

Blog
Toen wij besloten dat CFX de moeite waard was om te proberen, startte ik dit blog. In eerste instantie omdat ik voor de crowdfunding het belangrijk en wel zo eerlijk vond om mij kwetsbaar op te stellen en alle gulle helpende helden op de hoogte te houden.

Gaandeweg bleek het ook heel goed te zijn voor mijzelf. Het schrijven gaf mij focus en hielp mij het enorm emotionele proces te ordenen en te verwerken. Even van buiten naar binnen kijken helpt.

Impact
En nu blijkt de blog ook gewoon impact te maken. Totaal niet verwacht, niet het doel maar wat vind ik het fijn!

Ik krijg al de hele periode sinds ik ben gestart met schrijven regelmatig reacties. Audio berichtjes, mails maar ook wordt er minstens 1x per week wel face to face tegen mij gezegd dat mensen het lezen en volgen.

En hoe fijn is het dat mensen hierdoor weten van CFX. Of zich minder alleen voelen met een onzichtbare ziekte en/of beperking. Of gewoon omdat je je vermaakt met het lezen van mijn verhaal.

Dank je wel!
Ik geniet er van!! Dus dank je wel als je dit leest, het betekend meer voor mij dan ik onder woorden kan brengen. Ik heb onverwacht meer impact dan ik ooit nog voor mogelijk had gehouden. Het kan dus ook als je niet een reguliere baan kunt uitoefenen.

Ik schrijf voorlopig lekker door, heb je vragen of een onderwerp waar je meer over wilt weten, vraag het gerust, wie weet ben jij de inspiratie voor mijn volgende stukje reis in tekst..

Heb je naar aanleiding van wat ik schrijf vragen, klik dan op Contact en vul het contact formulier in.

Heb je het idee dat je mij wil helpen of dat je anderen door mijn verhaal te delen kunt helpen, graag! Je kunt de knoppen onderaan de pagina gebruiken. Uiteraard wordt ook elke donatie enorm gewaardeerd.

 

  • Gedoneerd: €15.315,21 van €15.000,-

Share and Enjoy !